Forum rules
Bitcoin.com is not responsible for any of the gambling sites discussed here.
Users are responsible for their own losses on all bitcoin gambling sites.
If the gambling stops being fun, it's time to stop gambling.
forever_y7
Banned
Banned

Donate BTC of your choice to 1PNZxPYcuk3DAwiNkzpVW6Qa4jtuobSENG

Giveaway від Кращий сайт азартних ігор 2017

Sun Jan 07, 2018 8:27 am

Image
Опитування по кращим сайтам азартних ігор 2017: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1417922.0

Primedice почав свою діяльність як невеликий сайт, заснований на Bitcointalk. Починаючи з одного повідомлення на форумі, простого веб-сайту та ідеї, Primedice успішно створив не тільки надійну платформу для азартних ігор, але і дивне співтовариство. Це все, завдяки тому єдиному повідомленням на форумі Bitcointalk, зробленому майже 5 років тому. Я переглянув всі теми цього форуму пов'язані з нами, і позитивна підтримка, яку ми постійно отримуємо, є приголомшливою. Я впевнено можу сказати, що без вас усіх на форумі Bitcointalk, я б не став публікувати цю тему. Прошу вас написати одне речення про те, як ви дізналися про Primedice, щоб переконатися в тому, що ви прочитали це введення.

Один із способів подякувати форум Bitcointalk, це слідувати традиціям Primedice по раздачам BTC.

Кожен має право взяти участь в роздачі.

Nickle Bitcoiner: $ 0.25
Bronze Bitcoiner: $ 0.5
Silver Bitcoiner: $ 1
Gold Bitcoiner: $ 2
Platinum Bitcoiner: $ 3

Напишіть ім'я користувача на Primedice в цьому топіку, і протягом 1 тижня ви отримаєте виплату. Роздача буде триває в залежності від кількості записів. Ми залишаємо за собою право закрити роздачу в будь-який момент. Модератор форуму Bitcointalk також буде використовувати цю тему для виявлення мультів.

Спасибі всім, ще раз!
Image

Image

Return to “Gambling”