Опитування по кращим сайтам азартних ігор 2017: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1417922.0
Primedice почав свою діяльність як невеликий сайт, заснований на Bitcointalk. Починаючи з одного повідомлення на форумі, простого веб-сайту та ідеї, Primedice успішно створив не тільки надійну платформу для азартних ігор, але і дивне співтовариство. Це все, завдяки тому єдиному повідомленням на форумі Bitcointalk, зробленому майже 5 років тому. Я переглянув всі теми цього форуму пов'язані з нами, і позитивна підтримка, яку ми постійно отримуємо, є приголомшливою. Я впевнено можу сказати, що без вас усіх на форумі Bitcointalk, я б не став публікувати цю тему. Прошу вас написати одне речення про те, як ви дізналися про Primedice, щоб переконатися в тому, що ви прочитали це введення.
Один із способів подякувати форум Bitcointalk, це слідувати традиціям Primedice по раздачам BTC.
Кожен має право взяти участь в роздачі.
Nickle Bitcoiner: $ 0.25
Bronze Bitcoiner: $ 0.5
Silver Bitcoiner: $ 1
Gold Bitcoiner: $ 2
Platinum Bitcoiner: $ 3
Напишіть ім'я користувача на Primedice в цьому топіку, і протягом 1 тижня ви отримаєте виплату. Роздача буде триває в залежності від кількості записів. Ми залишаємо за собою право закрити роздачу в будь-який момент. Модератор форуму Bitcointalk також буде використовувати цю тему для виявлення мультів.
Спасибі всім, ще раз!