Search found 49 matches

Go to advanced search

by ije07
Mon Apr 17, 2017 1:09 am
Forum: Altcoins / Alternative Cryptocurrencies
Topic: TorCoin Official Announcement
Replies: 7
Views: 2136

Re: TorCoin Official Announcement

if you want , i will write review your project ,and i will share about articles
by ije07
Mon Apr 17, 2017 1:05 am
Forum: Altcoins / Alternative Cryptocurrencies
Topic: BitConnect- A self regulated Financial system
Replies: 8
Views: 2187

Re: BitConnect- A self regulated Financial system

great project . any bounty next time sir ?
by ije07
Thu Feb 16, 2017 2:27 pm
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: cari info signature
Replies: 0
Views: 1575

cari info signature

permisi agan" sekalian
ane mau numpang nannya . ada info buat signature gk disini ?
ane lg b.u nih , hahaha
by ije07
Thu Feb 16, 2017 2:20 pm
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: tentang exchanger
Replies: 12
Views: 3545

Re: tentang exchanger

ane biasanya di yobit, poloniex sama bittrex gan kalau di poloniex kalau mau trading harian ya pilih coin yg cepat pergerakannya yg tinggi volume tradingnya kalau di yobit sih coin yg paling tinggi volumeya kek dash wah , salah kayak nya ane . saya coba" belajar trading pake koin naut ... tuh giman...
by ije07
Tue Feb 14, 2017 7:38 pm
Forum: Altcoins / Alternative Cryptocurrencies
Topic: [ANN][EGC] EverGreenCoin | Environmental Green Causes | Full 7% PoS | Foundation
Replies: 2
Views: 1329

Re: [ANN][EGC] EverGreenCoin | Environmental Green Causes | Full 7% PoS | Foundation

look it seems good
i want join ?
if you need articles about this? , i can make articles
by ije07
Tue Feb 14, 2017 7:25 pm
Forum: Altcoins / Alternative Cryptocurrencies
Topic: [ICO] SIMS MAINCOIN
Replies: 10
Views: 2665

Re: [ICO] SIMS MAINCOIN

look it seems good
no bounty sir , i want join
by ije07
Tue Feb 14, 2017 7:21 pm
Forum: Altcoins / Alternative Cryptocurrencies
Topic: E-dinar coin
Replies: 59
Views: 12424

Re: E-dinar coin

look it seems good
no bounty sir , i want join
by ije07
Tue Feb 14, 2017 7:17 pm
Forum: Altcoins / Alternative Cryptocurrencies
Topic: IOTA - Next Generation Blockchain
Replies: 33
Views: 12178

Re: IOTA - Next Generation Blockchain

what this is sir
look it seems good :D :D :D
by ije07
Tue Feb 14, 2017 7:06 pm
Forum: Marketplace
Topic: BITSANE.COM - new exchange of crypto-currencies [SOLD]
Replies: 18
Views: 3839

Re: BITSANE.COM Cryptocurrency Exchange Platform Is Now Live [SOLD]

I have lost my coin valued at 100 bitsane, because I just reinstall windows pc.
is there a solution?
I follow a twitter campaign
by ije07
Tue Feb 14, 2017 6:59 pm
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: wujudkan ide saya .!!
Replies: 5
Views: 2247

Re: wujudkan ide saya .!!

yah gitu deh ide saya gan
harus deposit kali mau main , kalo berhasil dia menang banyak
kalo kalah ya ngalir terus yang megang game ...
by ije07
Tue Feb 14, 2017 6:56 pm
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: tentang exchanger
Replies: 12
Views: 3545

Re: tentang exchanger

Order sell and order buy ada di exchanger untuk menjual dan membeli jika memasang order sell berrti menjual menaruh di market coinnnya jika tidak melakukan sell instant agan biasanya trade dimana aja? terus ada tips gak buat memilih coin yang mau ditradingkan? ane biasanya di yobit, poloniex sama b...
by ije07
Sun Feb 12, 2017 2:37 pm
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: tentang exchanger
Replies: 12
Views: 3545

Re: tentang exchanger

Order sell and order buy ada di exchanger untuk menjual dan membeli jika memasang order sell berrti menjual menaruh di market coinnnya jika tidak melakukan sell instant agan biasanya trade dimana aja? terus ada tips gak buat memilih coin yang mau ditradingkan? dapat infomasi sih yang bagus katanya ...
by ije07
Sun Feb 12, 2017 2:34 pm
Forum: Trading Discussion
Topic: analysis ?
Replies: 5
Views: 1708

Re: analysis ?

thank you very much guys ,,,
is there a kind of trick to analyze the coin
I really want to learn about it, or where I can get the information learned analysis of the coin ...
If acceptable
by ije07
Sun Feb 12, 2017 2:28 pm
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: wujudkan ide saya .!!
Replies: 5
Views: 2247

Re: wujudkan ide saya .!!

wujudkan ide saya .!! atau jika ada yang mau membelinya , saya sangat senang hati . hhahaha saya mempunyai ide untuk proyek terbaru yang basic sebuah game untuk mendapatkan bitcoin lebih game yang saya inginkan adalah game kuis yang mirip "one to be millioner " konsep permainannya adalah pemain har...
by ije07
Sun Feb 12, 2017 2:24 pm
Forum: Altcoins / Alternative Cryptocurrencies
Topic: IOTA - Next Generation Blockchain
Replies: 33
Views: 12178

Re: IOTA - Next Generation Blockchain

great guys !!! next generation future
i like this ...
by ije07
Thu Feb 09, 2017 9:06 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: Jika punya 10 BTC
Replies: 35
Views: 10809

Re: Jika punya 10 BTC

kalo ane buat modal buat proyek alt coin ... kerreeeen tuh !!!!
by ije07
Thu Feb 09, 2017 8:58 am
Forum: Trading Discussion
Topic: analysis ?
Replies: 5
Views: 1708

analysis ?

How to analyze the coin that is going up?
by ije07
Thu Feb 09, 2017 8:55 am
Forum: Mining
Topic: discussion on mining tools bitcoin
Replies: 4
Views: 1422

discussion on mining tools bitcoin

I would like to invite friends discuss about mine bitcoin
sharing his experience about minning.
Maybe with a tool that really supported fortunately minning bitcoin
an awful lot that I want to ask about this minning. one such tool price minning bitcoin now and others
beg permission to moderator
by ije07
Thu Feb 09, 2017 8:46 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: tentang exchanger
Replies: 12
Views: 3545

Re: tentang exchanger

Order sell and order buy ada di exchanger untuk menjual dan membeli jika memasang order sell berrti menjual menaruh di market coinnnya jika tidak melakukan sell instant nah , itukan otomatis gan saya lihat . misal nya kita mau jual altcoin diatas instan . nah tu kan order gan ... jadi kita harus nu...
by ije07
Tue Feb 07, 2017 10:43 am
Forum: Scam accusations
Topic: How to know the project scam
Replies: 3
Views: 1712

How to know the project scam

find out how to see the project altcoin a scam!!! much of that loss due to such actions, which details the loss time.. TIME IS MONEY ... -escrow If interested in a project first then altcoin in escrow if notice is already using escrow escrow reputation see Make sure they are reliable people and plai...
by ije07
Tue Feb 07, 2017 10:06 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: tentang exchanger
Replies: 12
Views: 3545

Re: tentang exchanger

Order sell and order buy ada di exchanger untuk menjual dan membeli jika memasang order sell berrti menjual menaruh di market coinnnya jika tidak melakukan sell instant nah , itukan otomatis gan saya lihat . misal nya kita mau jual altcoin diatas instan . nah tu kan order gan ... jadi kita harus nu...
by ije07
Tue Feb 07, 2017 9:49 am
Forum: Media
Topic: MEDIA ARTICLES ?
Replies: 11
Views: 3572

Re: MEDIA ARTICLES ?

If you are interested in to making a articles this is a good place cointelegraph.com, steemit.com and medium.com most of the new coins do not accept steemit and medium they want a blog like blogger ... that often make it difficult that the rule which should be at least 300 followers No, Steemit and...
by ije07
Sat Feb 04, 2017 11:24 pm
Forum: Media
Topic: MEDIA ARTICLES ?
Replies: 11
Views: 3572

Re: MEDIA ARTICLES ?

I would like to inquire about making articles. ? for example I would like to follow the campaign articles, What site is good and usually accepted with dev to create the article ... If you are interested in to making a articles this is a good place cointelegraph.com, steemit.com and medium.com most ...
by ije07
Sat Feb 04, 2017 11:22 pm
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: tentang exchanger
Replies: 12
Views: 3545

tentang exchanger

saya mau buat thread ini mengenai exchanger altcoin bagi kawan yang kebingungan seperti saya mengenai exchanger . boleh ditanya disini . dan juga mohon kepada para senior supaya mampir dan memberi susu kepada adek-adek nya .. hhhaha saya ingin menanyakan mengenai order di exchanger itu maksudnya gim...

Go to advanced search