Search found 81 matches

Go to advanced search

by bientang
Wed Apr 05, 2017 3:48 am
Forum: Items For Sale (digital)
Topic: Steam Wallet Codes 50% Off
Replies: 5
Views: 2162

Re: Steam Wallet Codes 50% Off

I just bought the $20 code and it's valid. Im not sure how they profit but oh well lol.
Really? But i still in doubt with thats website because it is too cheap and how they can get a profit?
by bientang
Wed Mar 29, 2017 3:49 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: [Sharing] Trading Bitcoin
Replies: 9
Views: 5287

Re: [Sharing] Trading Bitcoin

Itu di poloniex dan bittrex ada chartnya yg di sertai dengan indikatornya seperti fibo levels, ema, bollinger bands untuk mengetahui fungsi indikator itu bs search di google om. Oke gan terima kasih tipsnya. Terkadang coin itu di dump sampe rendah banget, bisa down ampe 90%. Adakah tips buat mengat...
by bientang
Sun Mar 26, 2017 3:02 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: [Sharing] Trading Bitcoin
Replies: 9
Views: 5287

Re: [Sharing] Trading Bitcoin

1. poloniex atau bittrex kalau mau trading altcoin 2. Lihat di coinmarketcap coin yg msk 5 besar yg bgs di tradingkan 3. perhatikan perkembangan coinnya termasuk ANN threadnya atau berita2 tentang coin tersebut 4. fast trade adalah trading dgn cepat jika sdh beli dan harga naik bs langsung di jual ...
by bientang
Thu Mar 23, 2017 5:28 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: [Sharing] Trading Bitcoin
Replies: 9
Views: 5287

Re: [Sharing] Trading Bitcoin

1. poloniex atau bittrex kalau mau trading altcoin 2. Lihat di coinmarketcap coin yg msk 5 besar yg bgs di tradingkan 3. perhatikan perkembangan coinnya termasuk ANN threadnya atau berita2 tentang coin tersebut 4. fast trade adalah trading dgn cepat jika sdh beli dan harga naik bs langsung di jual ...
by bientang
Thu Mar 23, 2017 5:26 am
Forum: Marketplace
Topic: [Important] Signed Message Verification
Replies: 346
Views: 150305

Re: [Important] Signed Message Verification

Sorry bientang again i have tried to verify your message on more than one verifying tool and keep getting the same responce "NOT OK, signature is invalid!" Did you try verify this address yourself before posting using the tool i linked? After a little research i have found that you can sign an addr...
by bientang
Wed Mar 22, 2017 3:21 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: [Sharing] Trading Bitcoin
Replies: 9
Views: 5287

[Sharing] Trading Bitcoin

Mungkin sudah banyak thread diluar sana yang membahas tentang trading bitcoin ataupun altcoin. Tapi bagi newbie seperti saya yang memiliki keterbatasan pengetahuan tentang bahasa inggris sedikit sulit memahami bahasa yang ada dalam thread tersebut. Untuk itulah di forum ini saya pengen ada thread se...
by bientang
Tue Mar 21, 2017 8:44 am
Forum: Marketplace
Topic: [Important] Signed Message Verification
Replies: 346
Views: 150305

Re: [Important] Signed Message Verification

My signed message, please verifiy. BTC address signed: 1BCjZimbArX2grBd6egaHRYS7s7GM9dQRY Message: This is bientang from bitcointalk.org My username on forum.bitcoin.com is also bientang Todays date is 21/03/2017 Signature: HydrICMw0LsyznFTqBO4yvUfNq008ixPt+hQNuMRRgs1Il7SdrjhJ8j6HvWJXWX6ZzrGFysISxVm...
by bientang
Tue Mar 21, 2017 2:14 am
Forum: In the news
Topic: Bitcoin Defends on Two Fronts: BTCManager's Week in Review March 20
Replies: 1
Views: 677

Re: Bitcoin Defends on Two Fronts: BTCManager's Week in Review March 20

So it is mean, there is a possibility to bitcoin become two tipe Bitcoin and bitcoin unlimited? And what the impact for bitcoin price?
by bientang
Tue Mar 21, 2017 1:46 am
Forum: Marketplace
Topic: [Important] Signed Message Verification
Replies: 346
Views: 150305

Re: [Important] Signed Message Verification

Still unable to verify this one, have you copied the exact message that you signed? Did you try to verify this yourself? Excuse me sir. Of course i want to verify my self. I am using coinbase to make signed message, and the messages is my username in this forum. So i dont know why it is unable.
by bientang
Mon Mar 20, 2017 1:31 pm
Forum: Marketplace
Topic: [Important] Signed Message Verification
Replies: 346
Views: 150305

Re: [Important] Signed Message Verification

-----BEGIN BITCOIN SIGNED MESSAGE----- i am bientang from bitcointalk.org, i am using same username in this forum, today is 20/03/2017 19.26 +7 GMT -----BEGIN SIGNATURE----- Address: 1BCjZimbArX2grBd6egaHRYS7s7GM9dQRY H+3isy6LwqM3cuVlId/pTb7Yp/uY3JcL7PCip83LsWm5dx4TYmU1lYy0Mi8uSRg2Bw/TS9RbSFaEf69520...
by bientang
Mon Mar 20, 2017 3:45 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin
Replies: 16
Views: 6716

Re: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin


Tapi ada isu lagi tentang hardfork ne sehingga harga btc lagi turun harganya
iyah semoga aja bs nanti banyak yg menerima btc di indonesia.
Hardfork ini isu soal tentang apa ya gan? Malah di grup fbada yang bilang karena isu ini bisa-bisa bitcoin jadi dua nantinya
by bientang
Mon Mar 20, 2017 3:42 am
Forum: Marketplace
Topic: [Important] Signed Message Verification
Replies: 346
Views: 150305

Re: [Important] Signed Message Verification

I am Genesis, today is 3/19/2017 My bitcoin address: 36vSCZLLsadjBDuuXkiJAYRZN3cu2Vc7Qj My bitcointalk profile : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile I hope i get accepted.., Ah i think you could be a little confused, this thread is not about getting accepted into anything, it's just to...
by bientang
Fri Mar 17, 2017 4:25 pm
Forum: Bitcoin Discussion
Topic: Coinbase will stop paying fees -- good time to move all btc to a trezor.
Replies: 11
Views: 4935

Re: Coinbase will stop paying fees -- good time to move all btc to a trezor.


It's different xapo with luno. Luno is an exchanges and xapo is the online wallet
But I don't know for sure that Luno is paying miners fee or not.
Sorry i think it is same. In your comment before you said dont save our bitcoin in online wallet. Do tuou hve recomended wallet to save our bitcoin?
by bientang
Fri Mar 17, 2017 3:43 pm
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin
Replies: 16
Views: 6716

Re: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin

Yap harganya memang yg ckp membuat orang menarik untuk mencari bitcoin karena ini adalah harga yg terbilang ckp mahal dan bahkan harga terus bs saja makin hari makin naik terus. Karena itu ane yakin perkembangan bitcoin di Indonesia bakal cerah. Semoga saja makin banyak nantinya transaksi yang mene...
by bientang
Fri Mar 17, 2017 3:39 pm
Forum: Marketplace
Topic: [Important] Signed Message Verification
Replies: 346
Views: 150305

Re: [Important] Signed Message Verification

-----BEGIN BITCOIN SIGNED MESSAGE----- This is bientang of bitcointalk.org and today is March.17, 2017 9:38 PM +7 GMT This is my bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=933799 -----BEGIN BITCOIN SIGNATURE----- Address: 1BCjZimbArX2grBd6egaHRYS7s7GM9dQRY H0khuXGMbyb7bP...
by bientang
Thu Mar 16, 2017 1:09 pm
Forum: Wallets
Topic: Forgot wallet number
Replies: 8
Views: 3534

Re: Forgot wallet number

I have a bitcoin wallet before but I cannot remember my number. How do I find this out?
Maybe you mean wallet ID in blockchain. If you are using blockchain i think you can recover your wallet acces using your email.
by bientang
Thu Mar 16, 2017 12:49 pm
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin
Replies: 16
Views: 6716

Re: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin

Bisa jadi kedepannya nanti makin banyak yg tahu tentang btc tp untuk saat ini msh miinim banget, makanya pemerintah kita gak pedulikan tentang penggunaan btc ini di indonesia. Banyak orang mulai melirik bitcoin saat ini di Indoensia. Dikarenakan harganya yang mahal membuat banyak orang penasaran da...
by bientang
Thu Mar 16, 2017 12:43 pm
Forum: Bitcoin Discussion
Topic: Coinbase will stop paying fees -- good time to move all btc to a trezor.
Replies: 11
Views: 4935

Re: Coinbase will stop paying fees -- good time to move all btc to a trezor.

There were no fees before. Now there will be fees if it is on-chain. If the transaction is between two Coinbase users it is off-chain and still free. Bad news. Maybe because price of bitcoin is still increase and many transaction so they use fee for send to another wallet Yes, it's a good choice to...
by bientang
Thu Mar 16, 2017 11:19 am
Forum: Media
Topic: My Favorite new bitcoin forum !!! Whats yours?
Replies: 21
Views: 8332

Re: My Favorite new bitcoin forum !!! Whats yours?

I have no favorite in general. But Im registered on the top bitcoin forums.
I am just registered in here and bitcointalk using same username. Because i think at this time this forum and bitcointalk is larger forum than another bitcoin forum.
by bientang
Thu Mar 16, 2017 11:15 am
Forum: Bitcoin Discussion
Topic: Coinbase will stop paying fees -- good time to move all btc to a trezor.
Replies: 11
Views: 4935

Re: Coinbase will stop paying fees -- good time to move all btc to a trezor.

Coinbase has announced that starting May 21 they will stop paying miners fees. It's been one of the big draws of using coinbase as a wallet and obviously become unaffordable to them as well. If you have a trusty trezor and bitcoins on the exchange. . . there are few days to move your coins for free...
by bientang
Thu Mar 16, 2017 11:11 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin
Replies: 16
Views: 6716

Re: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin

Harus punya regulasi yang jelas jika suatu negarai ingin mengadopsi bitcoin kalau jelas regulasinya sudah tentu agak susah untuk di gelapkan karena bs di telusuri lewat blockchain semua transaksi Yap benar sekali harus dibuat regulasi yang jelas agar tidak dimanfaatkan untuk hal hal yang kurang bai...
by bientang
Thu Mar 16, 2017 11:09 am
Forum: Media
Topic: MIT’s Riffle Claims to Be More Anonymous Than Tor
Replies: 8
Views: 4599

Re: MIT’s Riffle Claims to Be More Anonymous Than Tor

I've read arguments in the past 24 hours claiming that MIT's Riffle will be less secure due to a variety of reasons including its small size and controlled environment. That it is better for private networks instead of the masses. My other problems are that this is the same University that created ...
by bientang
Thu Mar 16, 2017 6:01 am
Forum: Scam accusations
Topic: BITCOIN AUTO TRADER
Replies: 3
Views: 2433

Re: BITCOIN AUTO TRADER

all member,
sorry do not try this site...
is problem now...indicated scam
waw it is look like interseting but it is scam
so thank you for your info
by bientang
Wed Mar 15, 2017 4:09 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin
Replies: 16
Views: 6716

Re: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin

Harus punya regulasi yang jelas jika suatu negarai ingin mengadopsi bitcoin kalau jelas regulasinya sudah tentu agak susah untuk di gelapkan karena bs di telusuri lewat blockchain semua transaksi Yap benar sekali harus dibuat regulasi yang jelas agar tidak dimanfaatkan untuk hal hal yang kurang baik
by bientang
Wed Mar 15, 2017 4:07 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: Menurut Agan, Bitcoin Itu Halal atau Haram Sih?
Replies: 4
Views: 7913

Re: Menurut Agan, Bitcoin Itu Halal atau Haram Sih?

Menurut ane Bitcoin itu sama saja kayak mata uang biasa, hanya saja ia dalam bentuk digital. Haram atau halalnya tergantung cara mendapatkannya. Jika agan islam menurut ane mendapatkan bitcoin dengan judi/gambling maka bitcoin itu jadi haram.
by bientang
Wed Mar 01, 2017 7:21 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin
Replies: 16
Views: 6716

Re: Kemungkinan Bank-bank Indonesia Menggunakan Bitcoin

Ane blm terlalu yakin klo bank2 di indo pengen menggunakan btc krn sampai sekarang btc msh blm di terima oleh pemerintah indonesia kecuali sudah di buatkan regulasi atau aturan tentang btc ya kemungkinan bsr bs di gunakan. Mungkin karena sifatnya yang "Anonymous" gan bitcoin belum dipake bank Indon...
by bientang
Wed Mar 01, 2017 7:11 am
Forum: The Forum
Topic: The forum.bitcoin.com 4btc giveaway has started!
Replies: 119
Views: 59732

Re: The forum.bitcoin.com 4btc giveaway has started!

Great contes. Hope i am not late to posting my thread. It just my opinion about bitcoin

post49032.html#p49032
by bientang
Wed Mar 01, 2017 7:08 am
Forum: Speculation
Topic: Like An Aerospace Bitcoin Will Fly To the Moon
Replies: 1
Views: 2076

Like An Aerospace Bitcoin Will Fly To the Moon

End year of 2016 and begin year of 2017 is a glory time for bitcoin. After Bitcoin Halving price of Bitcoin can reach $500 and for now it can reach high price $1200. In next year Bitcoin price possibility can reach $5000 for 1 btc. Invet in bitcoin is more profitable than invest in gold or dollar. h...
by bientang
Tue Feb 28, 2017 11:05 am
Forum: The Forum
Topic: How we will fight and controlled forum spammers?
Replies: 19
Views: 5724

Re: How we will fight and controlled forum spammers?

I think we can use local forum for detect spammer. New user must regist in local forum and they will upload their identity cards and then local moderator will know they are spammer or not Sorry but this will never happen on this forum as long as i am here! Myself nor any moderator or admin on this ...
by bientang
Tue Feb 28, 2017 10:58 am
Forum: Bahasa Indonesia
Topic: Diskusi exchanger bitcoin dan altcoin
Replies: 17
Views: 6306

Re: Diskusi exchanger bitcoin dan altcoin

Naik atau trun harga coin itu mah biasa dalam trading coin kadang cepat naik kadang jg terjadi sebaliknya dan persentase turun/naik tergantung aja bahkan ada yg coin turun dan is dead. Kalimat terakhir ane setuju soalnya ane sendiri pernah ngalamin tuh coin is dead dan ane loss total sejak itu ane ...

Go to advanced search