cryptotelegraf
Posts: 2
Joined: Tue Mar 06, 2018 9:47 am

Bosna i Hercegovina - BiH - Sajt - Bitcoin - Kriptovalute - cryptotelegraf.com

Tue Mar 06, 2018 9:58 am

Blockchain 365 je pokrenuo novi web sajt: www.cryptotelegraf.com

www.cryptotelegraf.com je web sajt posvećen kriptovalutama i agregaciji vijesti vezanih za kriptovalute i njihovu tehnologiju, iz regiona i svijeta.

NVO Blockchain 365 je pokrenula sajt posvećen kriptovalutama i tehnologijama povezanim sa njima. Na www.cryptotelegraf.com možete pročitati vijesti o kriptovalutama iz regiona i svijeta, a ovo je prvi sajt u Bosni i Hercegovini na kome će se svakog dana moći pročitati najnovije vijesti ove vrste.

www.cryptotelegraf.com izrađen je na najnovijoj tehnologiji i sa modernim responsivnim dizajnom i mogućnostima, prilagođen je desktop i mobilnim uređajima, a planirano je i njegovo dalje unapređenje.

Za vrlo kratko vrijeme ostvarili smo dobru saradnju sa sajtovima koji se bave ovom tematikom iz Srbije i Hrvatske.

Motiv za pokretanje ovog projekta je prvenstveno bila narastajuća popularnost kriptovaluta u svijetu i nedostatak sajtova sa sadržajem ove vrste u Bosni i Hercegovini. Na ovaj način, pokušaćemo javnosti da približimo ovu tematiku i da edukujemo zainteresovane iz ove oblasti.

Sadržaj sajta i onoga što nudimo, možete pogledati na adresi: www.cryptotelegraf.com


cryptotelegraf
Posts: 2
Joined: Tue Mar 06, 2018 9:47 am

Re: Bosna i Hercegovina - BiH - Sajt - Bitcoin - Kriptovalute - cryptotelegraf.com

Mon Apr 23, 2018 8:00 am

Za sada u BiH nigdje, može se kupiti na nekoliko stranih servisa. Radimo na tome da se dozvoli na više servisa pristup kupcima iz BiH, problem je regulativa, tako da se sad dopisujemo i sa državnim organima i sa servisima za trgovinu kriptovalutama. Pratite naš sajt, kad bude promjena po tom pitanju, objavićemo.

Return to “Croatian”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests